Alkupalat serbialaisittain

Serbian matkat 2015

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matka-Agentit ja suomenkielisenä oppaana toimii Tuula Lukic. Tutuiksi tulevat balkanilaiset maut ja herkut, pientilojen laadukkaat viinit, kaunis luonto, historialliset luostarit sekä elämää sykkivä pääkaupunki Belgrad. Kysy myös räätälöityjä matkoja.

Serbian henkeäsalpaaviin maisemiin kätkeytyy tuhansia vuosia vanhaa, kiehtovaa historiaa mammuteista Rooman valtakuntaan sekä kristinuskon ja ortodoksiluostareiden aarteisiin. Tämä Balkanilla sijaitseva maa on hyvin monipuolinen ja ainutlaatuinen matkakohde. Ystävälliset, kielitaitoiset ihmiset, maukas ruoka, merkittävät nähtävyydet, kuuluisa, vilkas yöelämä ja useat kansainväliset tapahtumat ovat maan vetonauloja. Maan ihmeellinen luonto ja kauniit, historialliset luostarit tulevat tutuksi kiertomatkalla. Näihin maisemiin on helppo ihastua!

Kahden suuren joen – Tonavan ja Savan – risteyskohdassa sijaitseva Belgrad, ”valkoinen kaupunki”, ei nuku koskaan. Maukas ja edullinen ruoka, upeat nähtävyydet, vilkas yöelämä ja lähiseudun kulttuurikohteet tarjoavat elämyksiä jokaiselle matkailijalle. Kaupunki, jolla on värikäs ja mielenkiintoinen historia, on kiehtova sekoitus itää ja länttä, ja kaupungin monipuolinen kahvila- ja ravintolakulttuuri luo sille tunnelmallisen ja leppoisan tunnelman.

Belgrad ja luonnonihmeiden Serbia

Matka-ajankohta: 11.-16.5.2015 (ma-la) 1.095 € /hlö.

Serbian makuja ja maisemia

Kaupunkilomaa, rentoutusta kylpylässä ja vierailuja viinitiloilla viinijuhlien aikaan!

Matka-ajankohta 21.-26.9.2015 (ma-la), hinta 1.395 €/hlö.

Itäväylän lukijamatka Serbiaan

Itä-Uudellamaalla ilmestyvä sanomalehti Itäväylä järjestää lukijamatkan Serbiaan.

Matka-ajankohta: 12.10.-17.10.2015 (ma-la).

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matka-Agentit.

Muita räätälöityjä matkoja 2015:

1.4. – 6.4. (ke-ma) Töölöläisten Kulttuurikerhon pääsiäismatka

29.9. – 5.10. (ti-ma) 1295€/hlö, Karjalaisen lukijamatka Serbiaan

6.10. – 11.10. (ti-su) Hakunilan Eläkkeensaajat

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *