Venäjän kauppaa ja Cleantechiä

TID Business Forum 8.-10.3.2018 Porvoon Taidetehdas

Huippupuheenvuoroja ja innostavia keskustelunavauksia viennistä ja kansainvälisestä kaupasta teemoina Venäjän kauppa ja Cleantech. Nimekkäiden puhujien joukossa mm. Ilkka Homanen (head of industry, Cleantech Finland), Ari Virtanen (toimitusjohtaja, Ensto) sekä liikemies Pekka Viljakainen.

East meets West -paneelissa kohtaavat Ilkka Salonen (CEO, East Office) ja Risto E.J. Penttilä (toimitusjohtaja, Nordic West Office). Lisäksi Venäjän ja Suomen kauppasuhteet nousevat kielenkärjille paneelissa, jossa keskustelevat Jaana Rekolainen (toimitusjohtaja, SVKK), Sergei Sinelnikov (Venäjän Federaation kaupallinen edustusto), Ari Kurvi (datacenter manager, Yandex) ja Harri Kari (toimitusjohtaja, Mäntsälän Yrityskehitys).

Pääyhteistyökumppanimme: Kauppakamari, Porvoon kaupunki, Ensto, Lujatalo ja Point College.

Venäjän kaupassa asiantuntijakumppanimme on Suomalais-Venäläinen kauppakamari SVKK, joka tarjoaa eväitä kasvuun ja liiketoiminnan kehittämiseen Venäjällä.

Tapahtuman yhteydessä myös E4B- ja Yritysmessut sekä kohtaamispaikka TID Media Cafén striimattavat paneelikeskustelut ajankohtaisten asioiden äärellä. #tidforum @tidmedia_fi

Lisätietoja: tidforum(at)tuulet.fi tai puh. 0400-707097.
Yksityiskohtaiset tiedot, aikataulut, lippuhinnat ym: www.tid.fi

Comments are closed