AJANKOHTAISTA

TULOSSA VUONNA 2019:
Rakennusmessut 30.-31.3.2019
Keksijämessut 25.-26.5.2019
Jump In Porvoo – urheilu- ja liikuntatapahtuma 1.9.2019


Hyvää joulua toivottaa Porvoon joululehti, JouluTaika!PORVOON JOULUTAIKA 2018

Ilmestynyt ke 21.11. ilmaisjakeluna kotitalouksiin (joilla ei postilaatikossa markkinointi-/mainoskieltoa).

Noutopisteet Porvoossa:

– Kauppakeskus Lundi
– Taidetehdas
– Porvoon museo: Holmin talo, Vanha raatihuone ja Runebergin koti
– Porvoon pääkirjasto, Kevätkummun kirjasto ja Gammelbackan kirjasto

Lue lisää: www.joulutaika.fi

 

 


MENNEET TAPAHTUMAT:

Jump In! Porvoo

sunnuntaina 2.9.2018 klo 10-17
Uusimaa Areena, Jääkiekkotie, Kokonniemi

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

Linkeistä pääset kuuntelemaan paneelikeskustelut, juontajana Aki Hirvonen, haastattelijana Petri Hänninen:

Nuoret ja urheilu (Sara Kuivisto , Kari-Pekka Kyrö, Tommy Ekblom, Mikko Sumusalo)

Rahoitus (Samuli Vasala, Amanda Kotaja, Harri Aalto, Kristiina Mäkelä, Mikko Vanni)

Menestyksen reseptit (Tapio Korjus, Hanno Möttölä, Ari Suhonen, Jukka Erätuli)

Porvoon uudella Uusimaa Areenalla Kokonniemessä liikuttiin ja kisailtiin suurella joukolla. Kaikenikäisiä kävijöitä oli arviolta 3000. Tekemistä ja tietoa oli runsaasti tarjolla, kun paikan päällä oli laaja kattaus alueemme urheiluseuroja sekä urheilu-, liikunta- ja hyvinvointialan yrityksiä. Lisäksi paneelikeskusteluissa pureuduttiin niin huippu-urheilun kuin harrastusliikunnan teemoihin, keskustelijoina monia tuttuja urheilulegendoja.

Yleisöllä oli tapahtumaan vapaa pääsy.

Jump In -pääyhteistyökumppani: Porvoon kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut. Päävastuullinen järjestäjä: TT-Tuulet Kustannus Oy.

Jump In! -tapahtumapäivän ohjelma (pdf)

Jump In! Facebookissa:
www.facebook.com/JumpInUusimaa/

Liikunnallinen Jump In -tapahtumalehti jaettiin Porvoon seudulle ilmaisjakeluna 18.8.2018. Pdf-versio luettavissa kuvalinkistä:

Jump In Porvoo -tapahtumalehti

Jump In! Porvoo tapahtumalehti

Lisätietoja:
Toni Nyström puh. 040-1521314
Srba Lukic puh. 0400-707097

 


TID Business Forum 8.-10.3.2018 Porvoon Taidetehtaalla

TID Business Forum 2018 #tidforumHuippupuheenvuoroja ja innostavia keskustelunavauksia viennistä ja kansainvälisestä kaupasta teemoina Venäjän kauppa ja Cleantech. Nimekkäiden puhujien joukossa mm. Ilkka Homanen (head of industry, Cleantech Finland), Ari Virtanen (toimitusjohtaja, Ensto) sekä liikemies Pekka Viljakainen.

East meets West -paneelissa kohtaavat Ilkka Salonen (CEO, East Office) ja Risto E.J. Penttilä (toimitusjohtaja, Nordic West Office). Lisäksi Venäjän ja Suomen kauppasuhteet nousevat kielenkärjille paneelissa, jossa keskustelevat Jaana Rekolainen (toimitusjohtaja, SVKK), Sergei Sinelnikov (Venäjän Federaation kaupallinen edustusto), Ari Kurvi (datacenter manager, Yandex) ja Harri Kari (toimitusjohtaja, Mäntsälän Yrityskehitys).

Pääyhteistyökumppanimme: Kauppakamari, Porvoon kaupunki, Ensto, Lujatalo ja Point College.

Venäjän kaupassa asiantuntijakumppanimme on Suomalais-Venäläinen kauppakamari SVKK, joka tarjoaa eväitä kasvuun ja liiketoiminnan kehittämiseen Venäjällä.

Tapahtuman yhteydessä myös E4B- ja Yritysmessut sekä kohtaamispaikka TID Media Cafén striimattavat paneelikeskustelut ajankohtaisten asioiden äärellä. Lisätietoja: tidforum(at)tuulet.fi tai puh. 0400-707097.
Yksityiskohtaiset tiedot, aikataulut, lippuhinnat ym: www.tid.fi

TID Business Forum 8.-10.3.2018 Porvoon Taidetehdas.Yritysmessuja viritetään Porvoossa uudestaan parinkymmenen vuoden jälkeen. Nyt hihat on kääritty silmällä pitäen 8.-10.3.2018 TID Business Forumia, jonka osana Yritysmessut järjestetään Porvoon Taidetehtaalla. Ilmassa on siis jonkin verran nostalgiaa, mutta ajat ovat toki jo toiset ja TID Business Forumin yhteydessä Porvoon Yritysmessut kiinnittyvät vahvasti tämän ajan tarpeisiin. TID Business Forumin tavoitteena on innostaa ja tukea itäisen Uudenmaan elinkeinoelämää ja sitä kautta buustata koko alueen elinvoimaa. Lue artikkeli: www.tid.fi/yritysmessut-porvoo-tid-business-forum/


Kiitos ja onnea!

Tiimityö ja yhteisen tahtotilan vaaliminen ovat Porvoon Vuoden 2017 yrittäjäpalkittujen, Chita ja Timo Wahlroosin, johtotähtinä Eläinklinikka Avecissa. Vuoden Yrittäjä -palkinto jaettiin Porvoon Yrittäjien juhlassa lokakuun lopussa. Pore-lehdessä haastattelemme mm. palkittuja. Mukana myös juhlan tunnelmia kuvakavalkadina.

Porvoon Yrittäjät Pore-lehti nr 2 / 2017Yhdistyksen puheenjohtaja vaihtuu. Väistyvä ja uusi puheenjohtaja kertovat menneestä ja tulevasta. Paljon muutakin mielenkiintoista luettavaa on tässä vuoden 2017 ja TT-Tuulien viimeisessä Poreessa. Kuvalinkistä avautuu lehden pdf-versio.

Pore-lehti jää historiaan nykyisessä muodossaan. TT-Tuulet ja TIDmedia kiittää lämpimästi kahdeksasta antoisasta vuodesta. Kiitos te lukuisat, mahtavat yhteistyökumppanit, porvoolaisyritykset ja yrittäjät, lukijat ja haastateltavat! On ollut ilo ja kunnia työskennellä Pore-lehden toimituksessa ja tuottajana.

Hyvää joulua toivottaen ja menestystä tulevaan vuoteen!


Porvoon JouluTaika 2017Jo seitsemättä joulua kanssanne! Porvoon JouluTaika -lehti on ilmestynyt 22.11.2017. Joulutunnelmaa jokaiseen kotiin, ilmaisjakelu itäisellä Uudellamaalla. Laaja Porvoon tapahtumakalenteri.

Joulun taikaa blogissa: www.joulutaika.fi

 

 


TIDmedia, lokakuu 2017, kansikuvassa Magnus von KnorringRahoitusmarkkinoilla myllertää

Vertaislainat, joukkorahoitus, pikavipit. Robovarainhoito, kryptovaluutta, lohkoketjut. Rahoitusmarkkinoilla riittää uutta sanastoa, mutta sanaston alla kumpuilevat myös vallankumouksen merkit. Muutaman vuosikymmenen aikana perinteisten pankkien rinnalle on tullut valtavasti uusia toimijoita. Olemme nähneet vasta alkua rahoitusmarkkinoiden muutoksesta. TID-lehden uusin, 14.10.2017 julkaistu numero pureutuu rahoitukseen. Verkkolehti: www.tid.fi

 

 

 


Kesäbisneksiä

TID 7 toukokuu 2107 kansikuvassa Rasmus HägglundTID-lehden kesänumero on ilmestynyt ja jaetaan kotitalouksiin itäisellä Uudellamaalla lauantaina 27.5.2017. Taas muhkeasti luettavaa! Voit myös hakea omasi noutopisteistä: Porvoo (Kauppakeskus Lundi ja kirjastot), Loviisa (Kaupungintalo, LovInfo ja kirjasto), Sipoo (kunnantalo ja kirjastot), Myrskylä, Askola, Pukkila ja Pornainen (kunnantalot ja kirjastot, jakelu noutopisteisiin viikolla 22). Verkkolehti: www.tid.fi

Lue pääkirjoitus tuulet-sivustolta: Kesäbisneksiä

 

 

 


Herätys, pysähdy!

Pore-lehti kevät 2017Päivitä liikeideasi, kehottaa Porvoon Yrittäjien puheenjohtaja Pontus Palmqvist kevään Pore-lehdessä, joka on jaettu tällä viikolla 3536 yritysosoitteeseen Porvoossa. Porvoon Yrittäjät otti käyttöön uuden päivitetyn postituslistan. Jos et saanut lehteä, ilmoitathan siitä (puh. 040-7078197/Tuula Lukic tai toimitus(at)tuulet.fi.)

Poreessa juttua riittää niin konkariyrittäjien kuin nuorten tulokkaiden kanssa. Haastattelussa on mm. Vuoden Yritys, Herek Oy:n yrittäjät Tom Ahlberg ja Kenneth Lilja (kannessa).

Kansikuvalinkistä avautuu Pore-lehti pdf-versiona. Mukavaa kevättä ja kesää kaikille lukijoille!

Ja huom: Toukokuun 2017 aikana Porvoon Yrittäjät ry:n jäseneksi sähköpostin porvoon(at)yrittajat.fi kautta liittyneiden kesken arvotaan 400 euron arvoinen matkalahjakortti. Kysy lisää eduista ja jäsenmaksusta puh. 050 917 3304 tai lue www.yrittajat.fi/liity.


TID Business Forum 6.-7.3.2017

TID Business Forum 2017 Porvoon TaidetehdasTule kuulemaan, osallistumaan, innostumaan, oppimaan, verkostoitumaan ja hyötymään TID Business Forumiin 6.-7.3.2017 Porvoon Taidetehtaalle. Porvoon suurin bisnestapahtuma. Mukana muun muassa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen, Britannian Suomen suurlähettiläs Sarah Price, St1 omistaja Mika Anttonen, Eltete Groupin toimitusjohtaja Bo Österman, Keskuskauppakamarin kansainvälisten asioiden johtaja Timo Vuori, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Seminaari
Maanantai 6.3. klo 8:30 – 17

Maksullinen päivä.

E4B – Experts for Business – Bisneksen osaajat
Tiistai 7.3. klo 9-15, yleisölle avoin

 

Lue lisää TIDmedian järjestämästä tapahtumasta: www.tid.fi/tapahtumat

TID lehti 6/2017 kansikuvassa Teampac Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vakkari

 

Nyt haetaan vauhtia kansainväliseen kauppaan!

Liljendalissa buustataan maailmanluokan brändejä ja Sipoosta lähtee maailmalle vaskisoitinten tukia. Isoja ja pieniä vientivirtoja, kaikilla niillä on merkitystä Suomen taloudelle. Vuoden 2017 ensimmäisen TID-lehden teemana on yritysten kansainvälistyminen ja vientikauppa. Päähaastattelussa on ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen, joka tulee myös puhumaan TID Business Forumiin Porvoon Taidetehtaalle 6.3.2017.

Kansikuvassa Liljdendalissa toimivan Teampac Oy:n toimitusjohtaja Hannu Vakkari. Lue verkkolehti ja tutustu myös TID Business Forumin ohjelmaan osoitteessa: www.tid.fi

 


TID 5 /2016 TIDmedia

Vuoden viimeinen TID 3.12.2016

Vuosi lähestyy loppuaan ja TID nro 5 huipentaa TIDmedian vuoden 2016. TID-lehti on jaettu lauantaina 3.12.2016 kotitalouksiin itäisellä Uudellamaalla ja se on tuttuun tapaan noudettavissa myös mm. Kauppakeskus Lundista Porvoossa.

Olemme nostaneet lehteen teemoja muun muassa nuorten aikuisten maailmasta. Yksi haastatelluista on askelratsastuksen moninkertainen Suomen mestari, nuori hevostalliyrittäjä Arnella Nyman Sipoosta. Saimme kunnian haastatella myös 99-vuotiasta Thor Gustaf Wiksteniä. Kaikki artikkelit jälleen myös verkkolehdessä www.tid.fi.

Hyvää itsenäisyyspäivää ja mukavaa joulunodotusta lukijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Lämmin kiitos kaikille!

 


Porvoon joululehti, JouluTaika 2016Jo kuudes joulu kanssanne!

Porvoon joululehti, JouluTaika, on ilmestynyt keskiviikkona 16.11.2016.

Nauti jouluisista tunnelmista ja tarinoista. Tämä lehti säilytetään ja sen artikkeleiden parissa viihdytään koko joulunaika. Kaunis ulkoasu kruunaa kokemuksen. Tänä jouluna mukana on mm. laulutaidottomien kuoroa, veikeitä huovutustöitä, joulumusiikin historiaa ja täydellistä jälkiruokaa. Ja tuttuun tapaan kattava, selkeä tapahtumakalenteri, jota päivitämme www.joulutaika.fi -sivuilla.

JouluTaika on jaettu koteihin itäisellä Uudellamaalla. Tarkista noutopisteet: Porvoon joululehti.

 


TID 4/2016 kansikuvassa St1 Mika Anttonen

TID nro 4 on ilmestynyt 19.10.2016

Teemana on omistaminen. Päähaastattelussa St1 omistaja, porvoolaislähtöinen Mika Anttonen, jolle omistaminen on tekemisen väline – resurssi, jolla pystyy muuttamaan asioita.

Lisäksi sukellamme pörssin syntysijoille Amsterdamiin, jossa tulppaanit puhkaisivat ensimmäisen pörssikuplan.

Puhumme myös muun muassa yrityskaupoista, omistajanvaihdoksista ja kuntien omistuksista.

Lehti ilmestyy ilmaisjakeluna kotitalouksiin alueella Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Pornainen, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Jos et saanut omaasi, voit noutaa sen kirjastoista sekä kaupungin/kunnantaloilta. Porvoossa TID on noudettavissa myös kauppakeskus Lundin aulassa olevasta TID-lehtitelineestä.

Kaikki artikkelit verkkolehdessämme: www.tid.fi


Porvoon Yrittäjien JuhlaPore on ilmestynyt 28.9.2016

JuhlaPore lehden kansi, syksy 2016

JuhlaPore, lue pdf

70-vuotias yhdistys tarjoaa mahtavan lahjapaketillisen luettavaa! Lehdessä palataan menneisiin vuosikymmeniin lyhyen historiikin muodossa puheenjohtaja Pontus Palmqvistin kirjoittamana. Lisäksi haastatellaan yrittäjiä, mukana ovat mm. Raimo Ikonen, Birgitta Palmqvist ja Leo Perokorpi. On konkareita ja nuorta näkökulmaa, yksinyrittäjää ja perheyrittäjää.

Juhlaseminaarista 5.9.2016 poimimme parhaita paloja. Onnittelutervehdyksen ovat tähän Pore-lehteen kirjoittaneet Porvoon kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Fredrick von Schoultz sekä Uudenmaan Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Petri Graeffe.

Kiitokset ja kumarrukset yhdistyksen perustajille ja niille lukemattomille tahoille, jotka vuosikymmenien aikana ovat olleet yhdistyksessä mukana ja tukeneet toimintaa.

Onnitteluterveisin

Pore-lehden toimitus

Tavoitat meidät puhelimitse:

Tuula Lukic, 040-7078197

Srba Lukic, 0400-707097


TIEDOTE 20.8.2016:

Uudenmaan Yrittäjät ja TIDmedia aloittavat yhteistyön itäisellä Uudellamaalla ilmestyvän TID -talouslehden sisällöntuotannossa. Tavoitteena on edistää yrittäjyyttä ja vahvistaa alueen elinkeinoelämän positiivista kehitystä. TID tuottaa laatujournalismia yrittäjyys- ja talousaiheista.

Uudenmaan Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Petri Graeffe

”Olen hyvin tyytyväinen tuoreesta yhteistyöstämme. Uudenmaan Yrittäjät on merkittävä vaikuttaja alueen pk-yritysten edunvalvonnassa, johon TID tarjoaa uuden, vahvan kanavan. Seuraavassa numerossa nostamme osaltamme esiin julkiset hankinnat, jotka ovat hyvin tärkeitä niin alueen kunnille kuin yrityksille”, sanoo Uudenmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Petri Graeffe.

TID editor-in-chief Tuula Lukic”Uudenmaan Yrittäjät antaa TID-lehdelle vahvaa sisällöllistä lisäarvoa sekä kanavia yrittäjäkenttään. Tavoitteenamme on kertoa yrittäjyydestä niin, että se kiinnostaa kaikkia lukijoitamme. Varmasti jokainen lukijamme tuntee jonkun pk-yrittäjän Itä-Uudeltamaalta, haluamme tuoda näiden yrittäjien arkea meidän kaikkien ulottuville”, kertoo TID-lehden päätoimittaja Tuula Lukic.

www.yrittajat.fi/uudenmaan-yrittajat
www.tid.fi

 

TIDmedia, Itä-Uudenmaan talouslehti

 

TID
Voisiko se olla…

TIMANTTISESTI ISKEVÄ DYNAMO?

TIETOA, IMPULSSEJA JA DOKUMENTOINTIA?

TODELLA INNOSTAVA DEBATTI?

TID on kaikkea tätä sekä kaikkea, mihin yrittäjyystarinat, elinkeinoelämän pyörteet ja talouden rouheat rattaat saattavat TIDmedian toimittajia kuljettaa.

TIDmedia: elinkeinoelämä, talous, yrittäjyys. Tuulet media.

TIDmedia is concept for a new Finnish media of economy, entrepreneurship and business.

TID tuo ajankohtaisia talousteemoja kiinnostavasti ja avoimesti keskusteluun neljän median kautta
PRINT, WEB, FORUM JA SOME

TID

TULEE JOKA KOTIIN

PRINT -painettu aikakauslehti ilmestyy ilmaisjakeluna Itä-Uudenmaan alueella kotitalouksiin alueella Porvoo, Loviisa, Lapinjärvi, Myrskylä, Askola, Pukkila, Pornainen ja Sipoo.

VALLOITTAA VERKON

WEB – verkkolehti osoitteessa www.tid.fi.

KOUKUTTAA KESKUSTELUUN

FORUM – TID Business Forum www.tid.fi/tapahtumat
SOME – sosiaalisessa mediassa verkostoidutaan ja vaikutetaan!

Tuulet media:

  • 040 7078197 / Tuula Lukic
  • 0400 707097 / Srba Lukic

 

TIDmedia: Think local, act global. Tuulet media.

TIDmedia is concept for a new Finnish media of economy, entrepreneurship and business.

Comments are closed