TID

TID
Voisiko se olla…

TIMANTTISESTI ISKEVÄ DYNAMO?

TIETOA, IMPULSSEJA JA DOKUMENTOINTIA?

TODELLA INNOSTAVA DEBATTI?

TID on kaikkea tätä sekä kaikkea, mihin yrittäjyystarinat, elinkeinoelämän pyörteet ja talouden rouheat rattaat saattavat TIDmedian toimittajia kuljettaa.

TIDmedia

TIDMEDIA

TIDmedia on TT-Tuulet Kustannus Oy:n mediakonsepti – yhteen sovellettuna neljä mediaa: painettu lehti, verkkolehti, tapahtumafoorumit sekä sosiaalinen media.
Tarjoamme tietoa yrittäjyydestä, elinkeinoelämästä ja taloudesta vuorovaikutteisella tavalla ja pintaa syvemmältä. Vahvistamme yhteistyötä monien eri sidosryhmien kesken ja luomme positiivista nostetta itäiselle Uudellemaalle.

ILMOITUSMYYNTI

Ilmoittajana tavoitat painetun lehden välityksellä vähintään 50 000 lukijaa, verkkolehdessä sitäkin enemmän. Ota yhteyttä myyntiimme puh. 0400 – 707 097.

TID PRINT ja WEB

Painettu aikakauslehti TID ilmestyy ilmaisjakeluna kotitalouksiin ja se on saatavilla myös noutopisteistä eri puolilla itäistä Uuttamaata.
Jakelualue: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Pornainen ja Sipoo.
Näköislehti sekä verkkolehti ovat luettavissa veloituksetta sivuilla www.tid.fi.
ISSN 2343-3477 (painettu)
ISSN 2343-4430 (verkkojulkaisu)

TID BUSINESS FORUM

TID Business Forum 8.-10.3.2018 Porvoon Taidetehtaalla.

Huippupuheenvuoroja ja innostavia keskustelunavauksia viennistä ja kansainvälisestä kaupasta teemoina Venäjän kauppa ja Cleantech. Nimekkäiden puhujien joukossa mm. Ilkka Homanen (head of industry, Cleantech Finland), Ari Virtanen (toimitusjohtaja, Ensto) sekä liikemies Pekka Viljakainen. East meets West -paneelissa kohtaavat Ilkka Salonen (CEO, East Office) ja Risto E.J. Penttilä (toimitusjohtaja, Nordic West Office). Venäjän ja Suomen kauppasuhteet nousevat kielenkärjille puolestaan paneelissa, jossa keskustelevat Jaana Rekolainen (toimitusjohtaja, SVKK), Sergei Sinelnikov (Venäjän Federaation kaupallinen edustusto), Ari Kurvi (datacenter manager, Yandex) ja Harri Kari (toimitusjohtaja, Mäntsälän Yrityskehitys).

Tapahtuman yhteydessä myös E4B- ja Yritysmessut. Lisätietoja: tidforum(at)tuulet.fi tai puh. 0400-707097.
Lue lisää: www.tid.fi

Comments are closed