TID

TIDmedia

TID BUSINESS FORUM

TIDmedian järjestämissä bisness-tapahtumissa vuosina 2017 ja 2018 on herätelty keskustelua kansainvälisestä kaupankäynnistä ja suomalaisyritysten kasvumahdollisuuksista. Mistä menestys alkaa, miten se jatkuu? Mihin kannattaa panostaa, missä ovat sudenkuopat? Lukuisat puheenvuorot elinkeino- ja yrityselämän huipulta ovat ravistelleet yleisön ajatuksia Porvoon Taidetehtaalla. Tapahtumaa ovat siivittäneet TIDmedian ja kymmenien yhteistyökumppaneiden halu motivoida ja innostaa yrityksiä vientikauppaan ja toimijoita yhteistyöhön.

Vuonna 2019 bisness forum keskittyy innovaatioihin ja keksintöihin TID-TECH-tapahtumassa Uusimaa Areenalla Porvoossa 25.-26.5.2019. Tapahtuma on suunnattu niin yrittäjille kuin laajalle yleisölle. Lisätietoja: TID-TECH.

TID-tapahtumajulkaisuissa pureudumme ajankohtaisiin teemoihin liittyen yrittäjyyteen, elinkeinoelämään ja talouteen. Vahvistamme yhteistyötä monien eri sidosryhmien kesken ja luomme positiivista nostetta itäiselle Uudellemaalle. Lisätietoja julkaisuista: TID-lehdet.

Lisätietoja: tidforum(at)tuulet.fi tai puh. 0400-707097.
Lue lisää: www.tid.fi

TID Business Forum Porvoo 2018 Pekka Viljakainen ja PavelKuznetsov

TID Business Forum 2018, etäyhteydessä Pekka Viljakainen, lavalla Pavel Kuznetsov ja moderaattorina Sari Gustafsson.

TID Business Forum 2018 Porvoo Ilkka Salonen ja Risto EJ Penttilä

TID Business Forum 2018 East meets West, keskustelemassa Ilkka Salonen ja Risto EJ Penttilä, moderaattorina Sari Gustafsson.

Comments are closed